JH tak & Bygg

Takrenovering Huddinge

VI GER DIG

Arbeten av hög kvalitet

Här hos JH Tak & Bygg får du som kund den bästa tänkbara servicen och ett gediget slutresultat när det kommer till takarbeten. Som företag lägger vi alltid mycket stor vikt vid att alla jobb ska utföras med en hög nivå och därmed uppnå en hög kvalitet. 

Flexibilitet

För att du som kund ska få den hjälp just du behöver är vi noga med att arbeta flexibelt. Vi har förmåga att anpassa oss och arbetet efter de behov som kunden i fråga har. Inom företaget finns stor erfarenhet och det gör oss till en lämplig partner när det gäller tak.

Trygghet

Vad gäller kundrelationer är vår ambition att hålla en personlig relation med varje kund. Därigenom finns vi tillgängliga för att ge rådgivning och stöd när som helst. Hos oss på JH Tak & Bygg kan du känna dig trygg med att få rätt hjälp enligt dina behov.

VÅRA TJÄNSTER

Takrenovering Huddinge

 

Takrenovering är en viktig del av att upprätthålla en fastighet. Det hjälper till att förlänga livet på din tak och att undvika dyra reparationer i framtiden. Genom att anlita oss får du ett professionellt företag för takrenovering så du vara säker på att få ett högkvalitativt resultat.

Våra erfarna och kompetenta takläggare använder state-of-the-art utrustning och material för att säkerställa att renoveringen utförs på ett säkert och effektivt sätt. Vi erbjuder allt från reparationer till helrenoveringar, och kan hjälpa dig att välja rätt typ av takmaterial för din fastighet.

Specialister på tak

JH Tak & Bygg är ett företag med lång erfarenhet av takarbeten, och vi kan därför garantera våra kunder att de får den bästa servicen på detta område. Inom företaget finns specialister som är välutbildade och har en professionell inställning till alla arbeten.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Plats

Lövdungevägen 1, 141 71 Segeltorp

Ring oss

0704-700382

Takrenovering Nacka

Bli kontaktad

Skicka ett meddelande till oss så återkopplar vi till dig snabbast möjligast!
Vi ser framemot att få hjälpa dig!

Kontaktformulär